This template is empty

IK BOUW MEE ALS

ENTHOUSIASTELING
Ook jij kan Collectief Goed helpen. Elke investering, hoe klein ook, realiseert betaalbare woningen voor kwetsbare gezinnen. Er zijn verschillende manieren om je engagement concreet te maken.

Met elke gift, klein of groot, bouwt Collectief Goed aan goede woningen voor kwetsbare gezinnen. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar.


 

 

Word aandeelhouder en blijf zo betrokken bij de ontwikkeling van Collectief Goed. Je bent verzekerd van 100% sociaal rendement.Steek zelf mee de handen uit de mouwen, tijdens de campagne,  tijdens de renovatiewerken, in de cvba-so, .... Contacteer ons en we zoeken samen naar de leukste samenwerking.


 

Zit je in een vereniging en zoek je nog een goede bestemming voor de opbrengst van jullie actie? Zet je zelf een activiteit op? Wij horen het graag! Contacteer ons en we werken samen.


 

Schenk je graag de opbrengst van een feest aan Collectief Goed? Wil je een erfenis schenken aan een goed doel? Heb je een talent dat wij misschien nodig hebben? Alles is mogelijk. Contacteer ons en we werken samen.


 
ARGUMENTEN

  1. Kinderen nu een warme thuis geven.
  2. Armoede in de buurt aanpakken.
  3. 100% sociaal rendement.
  4. Stoppen met praten en starten met doen.
  5. Een aanvullend en zelfvoorzienend instrument ontwikkelen om goed te wonen.
  6. Werken met gezinnen, niet voor gezinnen.